Menu Napoleon 16/10 - 19/11 (per tafel)
€ 65 ( € 95 *) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Gerookte Oosterschelde paling
tuile van Bonito - mousse van zachte geitenkaas - varianten van bietjes
OF
Stoofpotje van ossenstaart
hoeve-ei op 63°C - espuma van aardappel - jonge spinazie - jus van Grimbergen dubbel
*
Gebakken Sint-Jacobsnootjes +€25 (€37*)
gesauteerd grondwitloof - witte pens ‘Dierendonck’ - schuim van aardpeer en citroentijm
*
Filet van zeewolf
panade van groene kruiden - mousseline ‘Bruneau’ - broccoletti - gevulde aardappel met Noordzeegarnalen
OF
Roulade van fazant ‘Fine Champagne’
crème van knolselder - boschampignons - amandelkroketten - chips van boerenkool
*
Wentelteefjes
brioche - speculaasijs
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Michel van Tricht
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)