Menu Napoleon 7/6 - 11/7 (per tafel)
€ 60 ( € 85 *) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Carpaccio van tomaatvarianten
grijze Noordzeegarnalen – burrata – gekonfijte radijsjes – crème van basilicum
OF
Gebakken Pluma Iberico
tortilla van zuiderse groenten en aardappel – chimichurri – zalf van artisjok en chorizo
*
Halve Canadese babykreeft à l’armoricaine +€25 (€32*)
dragon – parelcouscous – zeekraal
*
Filet van ombervis
Mechelse asperges – gestoofde lamsoor – jus van Noilly Prat en vadouvan – gedroogde bottarga
OF
Gegrilde dunne lende ‘Limousin’
groene asperges – bordelaisesaus – crème van zoete ui – Ratte du Touquet aardappelen
*
Panna cotta van witte chocolade
frambozen – meringue
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Michel van Tricht
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)