Menu Napoleon 04/09 - 15/10 (per tafel)
€ 65 ( € 95 *) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Grijze Noordzeegarnalen
kaviaar “White Sturgeon” - mousse van bloemkool - flan van waterkers - crunch van kroepoek
OF
Traag gegaard en gelakt buikspek “Duroc de Bataille” (69°- 48u)
gnocchi - schuim van salieboter - butternut pompoen
*
Krokante kalfszwezeriken +€25 (€37*)
Portobello Wellington - schuim van eekhoorntjesbrood - crème van pastinaak
*
Filet van ombervis
paella de Marisco - chorizo - Bouchot mosselen - zeekraal - jus van schaaldieren en San Marzano tomaat
OF
Zachtgegaarde eendenborst uit Challans
loempia van de bout - Chinese kool - aardappelrösti in ganzenvet - saus van oude Port en tijm
*
Crème brûlée
gel van rood fruit - geroosterde amandelen
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Michel van Tricht
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)