Menu Napoleon 10/07 - 03/08 (per tafel)
€ 65 ( € 95 *) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Ceviche van horsmakreel
gazpacho van komkommer - granaatappel - wakamé - hangop met limoen
OF
Souvlaki van Texelse lamsbout
tzatziki - crunch van zwarte olijven - hummus van aubergine en komijn
*
Tataki van Bluefin tonijn +€25 (€37*)
gemarineerde witte kool - Oosterse vinaigrette - wasabi furikake
*
Filet van zeeduivel
gebakken langoustine - ravioli van groene asperges - jus van vin jaune en saffraan uit Brussegem - peultjes
OF
Dunne lende ‘Black Angus’
zwarte truffel uit Piemonte - rucola - Pont-neuf aardappelen - tarte tatin van tomaat - aioli
*
Citroentaart
meringue - crumble van chocolade - gel van ananas
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Michel van Tricht
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)