Menu Napoleon 10/1 - 14/2 (per tafel)
€ 60 ( € 85 *) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Carpaccio van hert
ganache van ganzenlever – Chioggia biet – balsamico – mascarpone
OF
Gelakte Hamachi tonijn
olie van Vadouvan – gemarineerde rammenas – gerookte bouillon
*
Krokante kalfszwezerik +€25 (€32*)
zacht gegaard buikspek – tartiflette savoyarde – jus van madera
*
Gegrilde slibtong Ostendaise
noordzeegarnalen – wittewijnsaus – pommes duchesse – bladerdeeg
OF
Zachtgegaarde Landes kip ‘Red label’
Cevennen-ui – structuren van erwten en wortel – pont-neuf aardappel – jus van tijm
*
Panna cotta van bloedsinaasappel
crunch van chocolade – Mandarine Napoléon
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Michel van Tricht
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)