Menu Napoleon 22/11 - 23/12 (per tafel)
€ 65 ( € 95 *) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Carpaccio van Sint-Jacobsnootjes
vinaigrette van limoen en soja - radijs - crème van zure room (supplement caviar 10g/€25)
OF
Stoofpotje van kalfswang
hoeve-ei gegaard op 63°C - espuma van aardappel - gesauteerde spinazie - krokante Pancetta
*
Ravioli van wintertruffel +€25 (€37*)
consommé van fazant - mini Shiitake - knolselder
*
Filet van zeeduivel
vichyssoise van spek en gerookte forel - zalf van prei - olie van winterpostelein - kasteelaardappelen
OF
Medaillon van hert “Grand-Veneur”
Brusselse spruiten - zalf van butternut pompoen - boschampignons - amandelkroketten
*
Feuilletine
hazelnoot - mokka ijs - crème van yoghurt
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Michel van Tricht
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)