Restaurant Auberge Napoleon is reeds tientallen jaren een gekend adres voor gastronomieliefhebbers. In 2011 werd het gebouw volledig gerenoveerd en in 2022 opnieuw omgetoverd tot een hedendaags trendy, doch stijlvol restaurant met een lumineus en hedendaags interieur. Uitbater Jan Stallaert en zijn jong, gedreven team halen dagelijks het onderste uit de kan om hun gasten culinair te verwennen.
De traditionele Frans-Belgische keuken werd afgestoft en wordt nu in combinatie met hedendaagse, fris gepresenteerde gerechten gebracht door chef Nico Struelens en zijn team. Vers en homemade met liefde voor gastronomie.
De wijnkaart is rijkelijk gevuld met zowel befaamde klassiekers als nieuwe ontdekkingen. U kan er terecht voor een zakenlunch of familiediner, een tête-à-tête of vriendenreünie en sinds de lente van 2018 kunnen er ook grotere feesten als communies en huwelijken plaatsvinden dankzij het bijgebouwde overdekt terras met aansluitend openluchtterras, badend in zon en groen.
Het gebouw is voorzien van een grote privé-parking en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Breng ons een bezoekje en laat u overtuigen door ons gepassioneerd team. Puur geluk overdragen op een gemoedelijke manier in een stijlvol kader … dat is ons doel!