Menu Napoleon 05/11 - 09/12 (per tafel)
€ 70 ( € 100*) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Terrine van ganzenlever
gerookte eendenborst • ganache • mostarda
OF
Gebakken Sint-Jacobsnootjes
structuren van witte en zwarte pens “Dierendonck” • grondwitloof
*
Kalfsblanket +€25 (€37*)
gelakte kalfszwezerik • oesterzwammen
*
Kabeljauwhaas
puree van schorseneer en hazelnootboter • gebraiseerde prei • witte wijnsaus • dille-olie
OF
Fazantenborst “fine Champagne”
roulade • crème van knolselder • grondwitloof • spruitjes • amandelkroketten
*
Feuilletine
praliné • cremeux vanille • chocoladeijs Callebaut 80%
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Korboo
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)