Menu Napoleon 10/12 - 13/01 (per tafel)
€ 70 ( € 100*) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Millefeuille van krab
puntpaprika • crème van rouille • mousseline met zalmcaviaar
OF
Roulade van fazant
alpenspeck • abrikoos • morieljes • jus van madeira
*
Ravioli van knolselder en truffel +€25 (€37*)
verse wintertruffel • ganzenleverschilfers • crunch van parma
*
Filet van zeeduivel
risotto • beurre blanc • salie • gekonfijte citroen • brocoletti
OF
Filet van hertenkalf “grand veneur”
gratin dauphinois • pompoen • pastinaak • heirloom wortel • vitelotte chips
*
Soesje mousse van witte chocolade
mousse van witte chocolade • coulis van amarenakers • crumble van amandel en cacao
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Korboo
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)