Voorgerechten
Schotse gerookte zalm
26
klassieke garnituur - mierikswortel
Huisbereide kaaskroketten
20
Huisbereide garnaalkroketten
24
Carpaccio van gerijpte Holstein entrecote
29
ganache van ganzenlever - emulsie van jalapeño - Parmezaan - notensla
Asperges op Vlaamse wijze
27
Asperges met Schotse gerookte zalm
29
mousselinesaus
Asperges ‘Napoleon’
29
Vlaamse wijze - Schotse gerookte zalm
Asperges
29
gepocheerd hoeve-ei - hollandaise van zwarte truffel - lamsoor - coppa piacentina
Bouillabaisse ‘Marseillaise’
30
venusschelpen - toast - rouille - venkel
Gebakken ganzenlever
34
gekarameliseerde appel - sausje van Rodenbach Grand-Cru
Hopscheuten uit Meldert (volgens marktaanbod)
32
gepocheerd hoeve-ei - Hollandaise - broodcroutons
Moscovite aardappel
79
Caviar Gourmet House 'White Sturgeon' 30gr