Menu Napoleon 20/03 - 30/04 (per tafel)
€ 65 ( € 95 *) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Carpaccio van gerijpte Holstein entrecote
ganache van ganzenlever - emulsie van jalapeño - Parmezaan - notensla
OF
Bouillabaisse ‘Marseillaise’
venusschelpen - toast - rouille - venkel
*
Mechelse asperges +€25 (€37*)
gepocheerd hoeve-ei - hollandaise van zwarte truffel - lamsoor - coppa piacentina
*
Filet van goudbrasem
scheermes - fregola sarda - gegrilde groene asperges - saus van citroengras en groene curry
OF
2 bereidingen van Schots lam
jus met komijn en zwarte look - crème van aubergine - espuma van feta - gratin dauphinois
*
Panna cotta van witte chocolade
coulis van rode vruchten - meringue
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Michel van Tricht
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)