NEWS

FACEBOOK

LUNCHMENU 16/01 t.e.m. 19/01

Carpaccio van tonijn – Japanse wakame - sojamayonaise

OF

Verse pasta – boschampignons – crunch van pancetta

*****

Ombervisfilet – aardappelpuree “Robuchon” – jonge spinazie – blanke botersaus

OF

Ierse dunne lende – gekonfijte sjalotjes – gebakken krielaardappelen – rode wijnsaus
... See MoreSee Less

View on Facebook

- EERSTE LUNCHMENU VAN HET JAAR -

Carpaccio van Belgisch wit-blauw – Parmezaan – rucola

OF

Briochetoast – boschampignons – peterseliemayonaise – schuim van truffel

*****

Tournedos van hert – stoemp van savooikool – Grand-Veneursaus

OF

Kabeljauwhaasje – scheermesjes – structuren van prei
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vanaf morgen ontvangen wij u opnieuw met een BIG smile 🙂

Hierbij alvast het eerste Menu Napoleon van het jaar!
... See MoreSee Less

View on Facebook

LUNCHMENU 12 DEC - 15 DEC:

Tataki van Noorse zalm – wakame - wasabimayonaise

OF

Rundsonglet – gekonfijte sjalotjes – rode wijnsaus

*****

Roggevleugel “Grenobloise” – winterse groenten – zalf van aardappelen

OF

Vol au vent van zwartpootkip – boschampignons – bladerdeegje – mousselinesaus
... See MoreSee Less

View on Facebook

Maandag ... tijd voor een nieuw lunchmenu!!

Tartiflette van aardappel – Reblochon – zacht gegaard buikspek – Riesling

OF

Gepofte aardappel – zure room – groene kruiden - Noordzeegarnalen

*****

Slibtong “Zélandaise” – zeekraal – kokkels – mousselinesaus

OF

Tournedos van everzwijn – stoemp van savooikool – portosausje
... See MoreSee Less

View on Facebook

Het laatste lunchmenu van de maand november:

Tartaar van Noorse zalm – komkommer – winters slaatje – krokante toast

OF

Ravioli van fazant – gestoofd witloof – sausje met geuze

*****

Palet van vis – julienne van groentjes – kasteelaardappelen – witte wijnsaus

OF

Ragout van hert – varianten van bietjes – gekonfijte aardappelen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lunchmenu 21 t.e.m. 24 november:

Verse pasta – boschampignons – crunch van pancetta

OF

Vitello tonnato – appelkappertjes – zongedroogde tomaten

*****

Coq au vin van hoevekip – zilveruitjes – gesauteerde krielaardappeltjes - beukenzwammen

OF

Goudbrasemfilet – schuim van Zeeuwse mosselen – aardappelpuree met kervel
... See MoreSee Less

View on Facebook

Auberge Napoleon behaalt opnieuw 14/20 in de Gault & Millau 2018!!
Daarbovenop hebben we dit jaar een tweede koksmutsje verdiend!!!
Wij willen bij deze al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en ook een dikke dank u uitroepen aan ons topteam!!!!

MERCI!!!!!!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tot het einde van dit jaar hebben we twee bedrijven in de kijker!

En dat niet zonder reden.
De feestdagen zijn in zicht en dus ook de alcoholcontroles...

Deze maand promoten we het mocktail-assortiment van "5ON5" samengesteld door cocktail-koning Manuel Wouters.
De 6 mocktails - allen op basis van verse en 100% natuurlijke sappen en dus hyper gezond - zijn deze maand verkrijgbaar in Auberge Napoleon voor €8 ipv €10.

Het tweede bedrijf in de kijker is SIM'S MARKET. Uw buurtwinkel met passie, te vinden op het Gemeenteplein in Wolvertem!
Het hele assortiment mocktails is hier verkrijgbaar!

En voor de liefhebbers .... de mocktails kunnen uiteraard ook gecombineerd worden met sterke dranken zoals o.a. vodka!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Het laatste Menu Napoleon van 2017!! Ontdek het nu! ... See MoreSee Less

View on Facebook

ABOUT US

For decades now, Restaurant Auberge Napoleon has been a well-known address for culinary enthusiasts. In 2011 the premises were completely renovated and converted into a trendily fashionable yet stylish restaurant with a cheerful and fresh interior. Each and every day, hosts Jan and Karleen Stallaert and their young, enthusiastic team pull out all the stops to treat their guests to the most wonderful culinary creations. Chef Nico Struelens and his team marry contemporary, immaculately presented dishes to a rejuvenated, traditional French-Belgian cuisine. Everything is fresh and homemade, placing gastronomy and enjoyment front and centre of the diners’ experience. The rich wine selection features both well-known classics and new discoveries. In addition to business lunches and family dinners, our restaurant is the perfect place for a tête-à-tête or meeting up with old friends. As of the spring of 2016, the roofed extension with adjoining outdoor terrace – a veritable oasis of sunshine and greenery – now also allows us to play host to larger occasions such as parties, communions and weddings. The premises also feature a large private parking and are perfectly accessible for wheelchair users. Pay us a visit and let our passionate team win you over.
Delivering pure happiness, with a friendly touch, in a stylish setting… that’s our goal!

Spotlight on the customer

5on5

mocktails made of 100% natural juices

www.5on5.eu

 

Available at Sim’ Market

info@simsmarket.be
www.simsmarket.be

To support this initiative, Auberge Napoleon wants to shine a spotlight on a customer every month. Would you like your company to be in the spotlight, featuring on the first page of our menu, in our mailings, on our website and Facebook page? Please contact us .