NEWS

FACEBOOK

LUNCHMENU VAN DEZE WEEK:

Ravioli van ganzenlever – schuim van truffel – gesauteerde cantharellen

OF

Carpaccio van tonijn – Japanse wakame – sojamayonaise

*****

Duo van slibtongen “meunière” – tuinkers – verse frietjes

OF

Ierse dunne lende – gekonfijte sjalotjes – gebakken krielaardappelen – rode wijnsaus
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ons heerlijk lunchmenu voor deze week:

3 gegratineerde creuses oesters met champagne

OF

Carpaccio van Chianina rund – rucola - Parmezaan

*****

Parelhoenfilet “grand-mère” – mousse van knolselder - amandelkroketjes

OF

Schelvishaasje – jonge spinazie – grijze garnalen – aardappelpuree
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lunchmenu 12 - 15 september:

Krokante reuzegarnalen – fijne frisee salade - currymayonaise

OF

Gepocheerd hoeve-eitje – jonge spinazie – crunch van Ibericoham – mousselinesaus

*****

Gebakken roggevleugel “Grenobloise” – jonge prei – tuinkers – aardappelpuree

OF

Kalfsribeye “Peter’s farm” – structuren van bloemkool – gebakken kasteelaardappelen - blackwellsaus
... See MoreSee Less

View on Facebook

!!Menu Napoleon van 7 september t.e.m. 11 oktober!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Bedrijf in de kijker:
DOMUS VASTGOED

De nieuwste vastgoedspeler in uw regio!
Voor een correcte en eerlijke begeleiding bij de verkoop
of verhuur van uw eigendom!

www.domusvastgoed.be
Domus Vastgoed
... See MoreSee Less

View on Facebook

Beste klanten,
O.w.v. een rugoperatie zal Jan meerdere weken afwezig zijn.
Karlien en heel het team blijven u uiteraard met veel enthousiasme ontvangen!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lunchmenu 5 - 8 september:

Carpaccio van Belgisch wit-blauw rund – rucola – Parmezaan - truffelmayonaise

OF

Tataki van Noorse zalm – gemarineerde witte kool – Oosterse vinaigrette – wasabi-sesam

*****

Filet van zeebaars – zomerse groentjes – schuim van waterkers - aardappelmousseline

OF

Kotelet van Iberico varken – gesauteerde spitskool – beukenzwammen - graanmosterdsaus
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lunchmenu 29 aug - 1 sep:

Salade niçoise – boontjes – gegrilde tonijn - olijven

OF

Zacht gegaard buikspek “carbonara” – fregola sarda – gemarineerde groene asperges

*****
Duo van slibtongen “meunière” – tuinkers – verse frietjes

OF

Roulade van Mechelse koekoek – gesauteerde cantharellen - dragonsausje
... See MoreSee Less

View on Facebook

Alweer een nieuwe week en dus een nieuw lunchmenu!

Geplette aardappel “Belle de Fontenay” – gerookte zalm – groene tuinkruiden – zure room

OF

Fijn gesneden Ibericoham – bavarois van geitenkaas – crunch van brood – fijne frisée

*****

Kabeljauwhaasje “ Dugléré” – zeekraal – jonge spinazie - kasteelaardappeltjes

OF

Gegrilde kalfsribeye “Tagliata” – rucola – kerstomaatjes – krielaardappelen
... See MoreSee Less

View on Facebook

LUNCHMENU 15 - 18 augustus:

Cassoulet van Zeeuwse mosselen – venkel – zeekraal - pastis
OF
Carpaccio van Belgisch wit-blauw – rucola – Parmezaan – truffelmayonaise

*****

Filet van goudbrasem – fregola sarda – citroen verbena – lamsoor – blanke botersaus
OF
Varkenskroontje “Lomo Duroc” – structuren van bloemkool – gekonfijte aardappelen - blackwellsaus
... See MoreSee Less

View on Facebook

ABOUT US

For decades now, Restaurant Auberge Napoleon has been a well-known address for culinary enthusiasts. In 2011 the premises were completely renovated and converted into a trendily fashionable yet stylish restaurant with a cheerful and fresh interior. Each and every day, hosts Jan and Karleen Stallaert and their young, enthusiastic team pull out all the stops to treat their guests to the most wonderful culinary creations. Chef Nico Struelens and his team marry contemporary, immaculately presented dishes to a rejuvenated, traditional French-Belgian cuisine. Everything is fresh and homemade, placing gastronomy and enjoyment front and centre of the diners’ experience. The rich wine selection features both well-known classics and new discoveries. In addition to business lunches and family dinners, our restaurant is the perfect place for a tête-à-tête or meeting up with old friends. As of the spring of 2016, the roofed extension with adjoining outdoor terrace – a veritable oasis of sunshine and greenery – now also allows us to play host to larger occasions such as parties, communions and weddings. The premises also feature a large private parking and are perfectly accessible for wheelchair users. Pay us a visit and let our passionate team win you over.
Delivering pure happiness, with a friendly touch, in a stylish setting… that’s our goal!

Spotlight on the customer

Feestzaal Eldorado Humbeek

– Art Deco feestzaal met een ziel –
‘Café Privé’ vanaf 40 personen, feestzaal tot 400 personen.
Huwelijken, verjaardagsfeesten, concerten, business events, enz.
www.feestzaaleldorado.be

To support this initiative, Auberge Napoleon wants to shine a spotlight on a customer every month. Would you like your company to be in the spotlight, featuring on the first page of our menu, in our mailings, on our website and Facebook page? Please contact us .