NEWS

FACEBOOK

Auberge Napoleon behaalt opnieuw 14/20 in de Gault & Millau 2018!!
Daarbovenop hebben we dit jaar een tweede koksmutsje verdiend!!!
Wij willen bij deze al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en ook een dikke dank u uitroepen aan ons topteam!!!!

MERCI!!!!!!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tot het einde van dit jaar hebben we twee bedrijven in de kijker!

En dat niet zonder reden.
De feestdagen zijn in zicht en dus ook de alcoholcontroles...

Deze maand promoten we het mocktail-assortiment van "5ON5" samengesteld door cocktail-koning Manuel Wouters.
De 6 mocktails - allen op basis van verse en 100% natuurlijke sappen en dus hyper gezond - zijn deze maand verkrijgbaar in Auberge Napoleon voor €8 ipv €10.

Het tweede bedrijf in de kijker is SIM'S MARKET. Uw buurtwinkel met passie, te vinden op het Gemeenteplein in Wolvertem!
Het hele assortiment mocktails is hier verkrijgbaar!

En voor de liefhebbers .... de mocktails kunnen uiteraard ook gecombineerd worden met sterke dranken zoals o.a. vodka!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Het laatste Menu Napoleon van 2017!! Ontdek het nu! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Lunchmenu 14 t.e.m. 17 november:

Roereitje met truffel – schuim van boschampignons

OF

Roulade van spinazie en ricotta – gerookte zalm – structuren van komkommer

*****

Tongscharfilets – spelt – broccoletti – coulis van waterkers

OF

Filet van wilde eend – koolrabi – zalf van butternut pompoen - eekhoorntjesbrood
... See MoreSee Less

View on Facebook

! Ons heerlijk lunchmenu vanaf vandaag !

Toast met boschampignons – emulsie van peterselie – gerookte eendenfilet

OF

Krokante reuzengarnalen – currymayonaise – fijne frisée en rucola slaatje

*****

Stoofpotje van everzwijn – vergeten groenten – tuinkers - amandelkroketjes

OF

Filet van zeebaars – risotto “Acquerello” – tuinbonen – sausje met noilly prat
... See MoreSee Less

View on Facebook

Alweer tijd voor een nieuw lunchmenu!!

Tartaar van Noorse zalm – Granny Smith appel – komkommer – toast

OF

Zacht gegaard buikspek – grondwitloof – sinaasappel – portosausje

*****

Gebakken roggevleugel “Grenobloise” – tuinkers – verse frietjes

OF

Kroontje van Brasvar-varken – boerenkool – boschampignons – graanmosterdsaus
... See MoreSee Less

View on Facebook

LUNCHMENU van deze week:

Verrine van krab – jonge spinazie – blanke botersaus

OF

Parmentier van varkenswangen – gesauteerde poksoi – sausje van Cornet bier

*****

Gebakken pladijs “Meunière” – tuinkers – verse frietjes

OF

Gegrilde beenham – grondwitloof – krokantje van Comté – duchesse aardappelen
... See MoreSee Less

View on Facebook

MENU NAPOLEON
12 okt - 15 nov
... See MoreSee Less

View on Facebook

! Alweer een heerlijk lunchmenu !

Tartaar van kalfsvlees “Tonato” – sorbet van tomaat – appelkappertjes - mosterdsla

OF

Gepocheerd hoeve-eitje – schuim van champignons – crème van zoete aardappel – brioche toast

*****

Vol au vent van zwartpootkip – boschampignons – verse frietjes – mousselinesaus

OF

Kabeljauwhaasje – ansjovisroom – zeekraal – structuren van pompoen
... See MoreSee Less

View on Facebook

LUNCHMENU VAN DEZE WEEK:

Ravioli van ganzenlever – schuim van truffel – gesauteerde cantharellen

OF

Carpaccio van tonijn – Japanse wakame – sojamayonaise

*****

Duo van slibtongen “meunière” – tuinkers – verse frietjes

OF

Ierse dunne lende – gekonfijte sjalotjes – gebakken krielaardappelen – rode wijnsaus
... See MoreSee Less

View on Facebook

ABOUT US

For decades now, Restaurant Auberge Napoleon has been a well-known address for culinary enthusiasts. In 2011 the premises were completely renovated and converted into a trendily fashionable yet stylish restaurant with a cheerful and fresh interior. Each and every day, hosts Jan and Karleen Stallaert and their young, enthusiastic team pull out all the stops to treat their guests to the most wonderful culinary creations. Chef Nico Struelens and his team marry contemporary, immaculately presented dishes to a rejuvenated, traditional French-Belgian cuisine. Everything is fresh and homemade, placing gastronomy and enjoyment front and centre of the diners’ experience. The rich wine selection features both well-known classics and new discoveries. In addition to business lunches and family dinners, our restaurant is the perfect place for a tête-à-tête or meeting up with old friends. As of the spring of 2016, the roofed extension with adjoining outdoor terrace – a veritable oasis of sunshine and greenery – now also allows us to play host to larger occasions such as parties, communions and weddings. The premises also feature a large private parking and are perfectly accessible for wheelchair users. Pay us a visit and let our passionate team win you over.
Delivering pure happiness, with a friendly touch, in a stylish setting… that’s our goal!

Spotlight on the customer

5on5

mocktails made of 100% natural juices

www.5on5.eu

 

Available at Sim’ Market

info@simsmarket.be
www.simsmarket.be

To support this initiative, Auberge Napoleon wants to shine a spotlight on a customer every month. Would you like your company to be in the spotlight, featuring on the first page of our menu, in our mailings, on our website and Facebook page? Please contact us .